Home winactie Winactie: show jouw vegan scheurkalender

Winactie: show jouw vegan scheurkalender

1306

Lekker Plantaardig is de eerste scheurkalender met vegan recepten en opties voor vegetarische recepten

Eindelijk is hij er dan: de eerste en enige vegan recepten scheurkalender Lekker Plantaardig. De eerste oplage is uitverkocht en de kalender is toe aan de tweede druk. Voor degenen die hem al hebben, bedacht ik een leuke actie: maak kans op een extra kalender om weg te geven of een nacht voor twee personen op Terschelling.

Er was een jaar voor nodig om hem te realiseren, maar hij is echt leuk geworden. Lekker Plantaardig bevat 260 vegan recepten en 52 leuke voedingsweetjes in de weekenden.

Waardevolle inspiratie voor jezelf als je vaker plantaardig wilt eten of veganistisch eet. Omdat in het gezin niet altijd iedereen vegan eet, bevatten verschillende recepten opties om er een vegetarisch recept van te maken.

Je kunt hem hier bestellen voor jezelf, of voor een ander als verjaardagscadeau, kerstcadeau, cadeau voor Sinterklaas of gewoon zomaar.

Wil je meer informatie over Lekker Plantaardig? Lees hier meer over de vegan recepten scheurkalender.

Dit filmpje geeft je een indruk van de inhoud van de kalender.

Voor degenen die Lekker Plantaardig al in huis hebben, bedacht ik een leuke actie:

Post op je eigen account van Facebook een zelfgemaakt filmpje van jouw aankoop en vertel waarom je de kalender kocht. Blader door de kalender en vertel wat je er leuk aan vindt. Tag @oudersvannature zodat ik je kan vinden!

Elke 10e persoon die post (vergeet niet te taggen) ontvangt als bedankje een scheurkalender (om weg te geven, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerstmis). Elke 50ste persoon die post krijgt een nacht in het ‘t Wapen van Terschelling voor 2 personen cadeau.

Leuk toch? Let op!

  • Je dingt alleen mee als de kwaliteit van je filmpje goed is, dat wil zeggen jij verstaanbaar en de kalender zichtbaar.
  • Alleen posts met de tag @oudersvannature dingen mee.
  • Zet het filmpje op openbaar.

Doe je mee? Lijkt mij leuk 🙂 Succes!

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in