Home Boeken Kookkalender Lekker Plantaardig
Aanbieding!

Kookkalender Lekker Plantaardig

7,99 Incl BTW

Lekker Plantaardig is de eerste en enige vegan scheurkalender. Deze leuk geïllustreerde scheurkalender voor 2022 bevat 260 heerlijke plantaardige recepten en leuke voedingsweetjes in het weekend die zelfs voor de doorgewinterde vegan interessant zijn.

Een aantal evergreens uit de vorige editie hebben we op verzoek laten staan. Nieuw zijn dit jaar de bijdragen van verschillende Nederlandse restaurants, eetcafé’s en lunchrooms. Hun naam staat aangegeven onder het recept. Wil je weten welke horecabedrijven hun keukengeheim deelden met Lekker Plantaardig?

Hier zie je welke restaurants hun lekkerste vegan recepten beschikbaar stelden.

(Vaker) plantaardig eten is beter voor het klimaat en dierenwelzijn. Door meer planten te eten verbruik je minder grond en water, daar hebben we steeds minder van met de toenemende wereldbevolking. Plantaardige voeding is dus duurzame voeding!

Een scheurkalender is een heel gemakkelijke, laagdrempelige manier om anderen te inspireren wat vaker plantaardig te koken en daarmee een leuk cadeau. Voor jezelf of een ander. Of dat nu is voor een verjaardag, op Wereldvegetarismedag, voor Sinterklaas of Kerst, met deze scheurkalender vol plantaardige recepten maak je veel mensen blij!

Wil je meer dan 25 exemplaren bestellen? Neem dan contact op via chantal at oudersvannature.nl voor een aantrekkelijke staffelkorting!

Categorie:

Deze vegan recepten scheurkalender Lekker Plantaardig 2022 bevat:

  • 260 veganistische recepten
  • Elk weekend informatie over gezonde en plantaardige voeding
  • Weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel

Met deze scheurkalender kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met veganistische voeding. Door (vaker) plantaardig te eten, help je mee aan een betere wereld voor mens én dier.

Duurzame voeding

De veganistische recepten zijn niet alleen duurzaam, omdat het recepten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten betreft. Ook zijn zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen en komen de meeste ingrediënten uit Nederland (indien mogelijk uit de regio).

De kalender is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Hij is CO2-neutraal geproduceerd door inkoop van Europese groene stroom en compensatie van de resterende CO2-uitstoot. De omslag is van papier uit verantwoord beheerde bossen en productieafval van papier en karton wordt aangeboden voor recycling.

Specificaties

Afmeting: 13 x 18 x 2,7 cm
Gewicht: 360 gram
ISBN/EAN: 978-90-829731-3-6 

De kalender is dubbelzijdig bedrukt. Op de voorkant zijn de dag- en datum afgebeeld met de ingrediënten en op de achterzijde van de pagina’s staat beschreven hoe je de gerechten klaarmaakt.

Verzending

We kunnen de scheurkalender ook naar het buitenland verzenden. Hiervoor geldt binnen Europa een aangepast tarief van € 13,- per pakket. Bestellingen buiten Nederland en België kunt u mailen naar chantal at oudersvannature.nl. Na voldoen van de factuur versturen wij de scheurkalender.