Home moestuinieren Beeldblog: mijn eerste moestuin

Beeldblog: mijn eerste moestuin

Slakken eten aardbeien, hoe bestrijd je slakken?

Het moestuinseizoen begint binnenkort weer en misschien ben je al bezig met het klaarmaken van je moestuin. Gastblogger Jenny van Herrewegen beschrijft hoe het moestuinieren haar het vorige seizoen verging.

Moestuinieren is iets wat je moet leren. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de eeuwige droogte van de vorige zomer? En wat doe je tegen slakken in je tuin?

In mijn online moestuincursus leer je het allemaal. En met de bijbehorende geïllustreerde activiteitenkaarten maak je moestuinieren nóg leuker voor de kinderen.

Droge zomer in de moestuin

Ook Jenny had last van de droge zomer. Van de 6 gewassen die ze zaaide met haar kinderen, kwam er helaas maar eentje op. Maar dat werd dan ook meteen een succes!

De gele tomaatjes

strip: hoe begin je met moestuinieren?

Jenny van Herrewegen
Jenny van Herrewegen maakt beeldblogs die je kunt zien op Buitenbegintdewereld.nl. Over haar behoefde haar leven in strips op te tekenen, zegt ze: 'De prachtige mooie wereld zit bomvol met ervaringen en prikkels. Zo'n grote wereld past dus nooit in mijn hoofd. Vandaar dit beeldblog over mijn leven als werkende moeder van twee kinderen, onze belevenissen, mijn gedachten en gevoelens. En ook.. omdat lachen om jezelf en die rare wereld gezond is!'

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in