Home Algemeen Scheurkalender Lekker Plantaardig 2021

Scheurkalender Lekker Plantaardig 2021

15,99 Incl BTW

Lekker Plantaardig is de eerste en enige vegan scheurkalender. Deze leuk geïllustreerde scheurkalender voor 2021 bevat 260 plantaardige recepten (met soms vegetarische opties) en voedingsweetjes in het weekend die zelfs voor de doorgewinterde vegan interessant zijn.

(Vaker) plantaardig eten is beter voor het klimaat en dierenwelzijn. Door meer planten te eten verbruik je minder grond en water, daar hebben we steeds minder van met de toenemende wereldbevolking. Plantaardige voeding is dus duurzame voeding!

Een scheurkalender is een heel gemakkelijke, laagdrempelige manier om anderen te inspireren wat vaker plantaardig te koken en daarmee een leuk cadeau. Voor jezelf of een ander. Of dat nu is voor een verjaardag, op Wereldvegetarismedag, Dierendag, voor Sinterklaas of Kerst, met deze scheurkalender vol plantaardige recepten maak je veel mensen blij!

Bekijk de binnenkant.

Deze vegan recepten scheurkalender 2021 bevat:

  • 260 veganistische recepten
  • Elk weekend informatie over gezonde en plantaardige voeding
  • Weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel

Met deze scheurkalender kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met veganistische voeding. Door (vaker) plantaardig te eten, help je mee aan een betere wereld voor mens én dier.

Duurzame voeding

De veganistische recepten zijn niet alleen duurzaam, omdat het recepten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten betreft. Ook zijn zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen en komen de meeste ingrediënten uit Nederland (indien mogelijk uit de regio).

De kalender is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Hij is CO2-neutraal geproduceerd door inkoop van Europese groene stroom en compensatie van de resterende CO2-uitstoot. De omslag is van papier uit verantwoord beheerde bossen en productieafval van papier en karton wordt aangeboden voor recycling.

Specificaties

Afmeting: 13 x 18 x 2,6 cm

Gewicht: 360 gram

De kalender is dubbelzijdig bedrukt. Op de voorkant zijn de dag- en datum afgebeeld met de ingrediënten en op de achterzijde van de pagina’s staat beschreven hoe je de gerechten klaarmaakt.

Verzending

We kunnen de scheurkalender ook naar het buitenland verzenden. Hiervoor geldt binnen Europa een aangepast tarief van € 13,- per pakket.