Home Boeken Spelletjes en tips voor baby’s eerste verjaardag

Spelletjes en tips voor baby’s eerste verjaardag

14,95 Incl BTW

Als je kindje één jaar wordt, is het feest. Jouw baby heeft in het eerste levensjaar veel meegemaakt en is enorm gegroeid.

Zijn of haar eerste verjaardag is een mijlpaal die je graag wilt vieren. In dit boekje vind je alle informatie voor een groene, gezellige verjaardag afgestemd op de leeftijd van jouw dreumes.

Categorie: Tag:

Een baby maakt zijn eerste kinderverjaardag niet bewust mee. Je kindje slaapt nog overdag en heeft geen behoefte aan een druk en uitgebreid kinderfeestje. De eerste verjaardag van je kind wil je vieren, maar je wilt het ook weer niet te gek maken.

De leukste activiteiten voor de eerste verjaardag van je kind

Als je kindje zijn eerste verjaardag viert, kun je kiezen voor toeters en bellen, een mierzoete taart, ballonnen, cadeaus en de hele dag feest. Maar je kunt het ook wat kleiner houden en de eerste verjaardag afstemmen op de behoefte van je kind.
In dit boekje vind je spelideeën voor kinderen van 1 jaar en ouder. Het zijn door de natuur geïnspireerde spelletjes, vaak met gebruik van natuurlijke materialen. Hiermee creëer je samenspeelmomenten voor ouders en kind en leuke herinneringen, die na sommige activiteiten zelfs tastbaar mee naar huis gaan.
Voor elk seizoen vind je drie activiteiten, in totaal 12 verjaardagspelletjes, speciaal afgestemd op éénjarigen (en ouder).

Kun je een verjaardag duurzaam vieren?

In deze handleiding voor het vieren van de eerste verjaardag vind je ook tips hoe je een verjaardag duurzaam kunt vieren.
Zo gebruik je liever geen wegwerpservies en bestaan er prachtige stoffen slingers.

Gezonde verjaardagstaarten

Bij een eerste verjaardag hoort taart. In dit boekje vind je daarom drie recepten voor de lekkerste taarten voor een eerste verjaardag, zonder suiker en soms ook zonder zuivel.
Want suiker hoeft niet zo nodig voor je baby. Dus vind je bij de ideeën voor een eerste verjaardag ook suikervrije hapjes die lekker zijn voor jouw kindje én de gasten, jong en oud.

Een zorgeloze eerste verjaardag

Met de checklists en spel- en eetideeën in dit boekje heb je alle informatie bij elkaar voor de verjaardag van jouw baby. Zo kun jij vervolgens genieten van een gezellige, duurzame eerste verjaardag.
Bij de activiteiten is rekening gehouden met de hoeveelheid prikkels die baby’s en dreumesen kunnen verwerken. Zodat jullie aan die eerste verjaardag geen oververmoeid kindje, maar een goed gevoel en mooie herinneringen overhouden.