Home Boeken Vegan recepten

Vegan recepten

15,99

Op zoek naar lekkere vegan recepten en inspiratie voor plantaardig eten? Wij helpen je graag een handje! De vegan scheurkalender geeft je dagelijks inspiratie voor de lekkerste plantaardige maaltijden.

De eerste Nederlandse (en Vlaamse ;-)) vegan scheurkalender is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe lekker plantaardig kan zijn. Koop hem voor jezelf of als cadeau!

Categorie: Tags: , ,

Deze vegan recepten scheurkalender 2021 bevat:

  • 260 veganistische recepten
  • Elk weekend informatie over gezonde en plantaardige voeding
  • Weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel

Met deze scheurkalender kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met veganistische voeding. Door (vaker) plantaardig te eten, help je mee aan een betere wereld voor mens én dier.

Duurzame voeding

De veganistische recepten zijn niet alleen duurzaam, omdat het recepten zonder vlees, vis en andere dierlijke producten betreft. Ook zijn zoveel mogelijk groenten en fruit uit het seizoen gekozen en komen de meeste ingrediënten uit Nederland (indien mogelijk uit de regio).

De kalender is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Hij wordt gedrukt op FSC-papier en bij de productie wordt gebruikgemaakt van groene stroom.

Specificaties

Afmeting: 13 x 18 x 2,6 cm

Gewicht: 405 gram

De kalender is dubbelzijdig bedrukt. Op de voorkant zijn de dag- en datum afgebeeld met de ingrediënten en op de achterzijde van de pagina’s staat beschreven hoe je de gerechten klaarmaakt.

Verzending

Belangrijk! Dit is een presale voor een kalender voor het jaar 2021. De kalender wordt in de zomer van 2020 gedrukt en zal zowel online als in de boekhandel verkrijgbaar zijn.

We kunnen de scheurkalender ook naar België verzenden. Hiervoor geldt een aangepast tarief van € 6,50 per pakket.