Home winactie WINACTIE Win een weekendje Terschelling

WINACTIE Win een weekendje Terschelling

812

In de Witte Handt op het waddeneialnd Terschelling is een gezellig pension in Midsland.

Ontvang 200 lekkere recepten én maak 2x kans op een geheel verzorgd weekend naar Terschelling als jij nu een scheurkalender koopt met vegetarische of veganistische recepten en interessante voedingsweetjes.

Het pension In de Witte Handt ligt in het midden van Terschelling, zodat je gemakkelijk naar de prachtigste plekken kunt. De leuke musea over natuur en geschiedenis in Formerum en West-Terschelling, de prachtige duinen, bossen en de Boschplaat en de gezellige cafés en restaurants bevinden zich vanaf hier allemaal op fietsafstand.

Met deze winactie win jij een weekend voor twee personen in dit leuke pension. Bij het weekend zijn inbegrepen: boot 2 personen + personenauto, 2 nachten pension De Witte Handt incl. ontbijt, 2 elektrische huurfietsen voor 2 dagen, een prachtig ritje met stille wagen door de natuur en een 3-gangen diner bij een gezellig restaurant. Niet inbegrepen zijn ander vervoer op Terschelling en de reis naar en vanaf Harlingen.

Over In de Witte Handt

In De Witte Handt is een charmant pension op 2,6 km van het strand. Er zijn eenvoudige kamers en gedeelde badkamers en het ontbijt wordt geserveerd in de gemoedelijke ontbijtzaal. Op 2 minuten lopen is een bushalte met verbinding naar de haven. Dit pension wordt door gasten op Booking.com gewaardeerd met een 9,4 en geprezen vanwege het vriendelijke personeel en de fijne tuin.

Win met de aankoop van een vegetarische ofveganistische recepten scheurkalender een verblijf in het pension In De Witte Handt.

Koop een receptenscheurkalender

Om kans te maken op één van de twee weekendjes weg, moet je één ding doen: koop een recepten scheurkalender voor 12 euro. Je kunt kiezen tussen vegetarische recepten en veganistische recepten.

Voor 12 euro krijg je elke doordeweekse dag een heerlijke recept zonder vis & vlees of ook zonder zuivel en eieren. Dat kan een hoofdgerecht zijn, een soep, bijgerecht, toetje of een lekkernij.

Ook al ben je niet vega of vegan en wil je dit misschien zelfs niet worden, het is verrassend te ontdekken hoe lekker je kunt koken zonder dierlijke producten of als je vlees weglaat. De receptenkalender – die in oktober uitkomt – is ook een erg leuk cadeau voor vegetariërs en veganisten, om te krijgen of te geven.

Niet gelukt? Geld terug

Belangrijk: het is een crowdfundingactie. Of eigenlijk twee: één voor vegetarische recepten en één voor veganistische recepten. De prijs kan ik alleen maar uitreiken als ik minstens het doelbedrag van € 25.000,- haal. Haal ik het 2x, dan geef ik twee weekendjes Terschelling weg.

HAAL IK HET STREEFBEDRAG NIET, DAN KRIJG JIJ JE GELD TERUG!*

Zoals je kunt zien bij de acties, kun je ook andere bedragen besteden. Elke donatie van meer dan 10 euro (dus donaties van de kalender en hoger), maakt kans op het weekend Terschelling. Het weekend is trouwens ook één van de producten die je kunt kopen (zie crowdfunding). Maar je kunt hem dus óók winnen!

Ik trek twee winnende donaties, één per campagne. Is één campagne geslaagd, dan geef ik één prijs weg. Je kunt je kansen vergroten door meer donaties te doen (lees: meer scheurkalenders of iets anders te kopen). Doneer je aan twee campagnes, dan worden je kansen nóg groter!

Doe mee!

Klik hieronder voor de vegetarische recepten:

Koop een vegetarische recepten kalender!

En hieronder voor de veganistische recepten:

Koop een veganistische recepten kalender!

Het is niet alleen voor mij, maar ook voor de deelnemers, belangrijk dat deze campagnes slagen. Daarvoor moeten er per campagne 2.000 kalenders worden verkocht. Deel de campagnes daarom vooral via je social netwerken.

Kijk links bovenaan op de campagnepagina’s voor de vegetarisch recepten kalender en de veganistische recepten kalender hoe je kunt delen of kopieer de link en plaats hem in je bericht.

Deze actie loopt nog 10 dagen. Uiterlijk eind augustus hoor je het als je hebt gewonnen. Alvast bedankt voor je deelname én voor het delen! Veel geluk 😊

* (Dit geldt voor de desbetreffende actie waaraan en het desbetreffende bedrag waarmee je hebt deelgenomen.)

1 reactie

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in