Home spelen Winactie: een handige overall van Chick-a-dees

Winactie: een handige overall van Chick-a-dees

797

buitenspelen en vies worden

Kinderen spelen graag buiten en worden vaak vies. Buiten dragen wij dan ook nooit onze nette kleren, maar alledaagse plunje of – als we in de moestuin werken – een overall. Want met een overall blijven kleren dus wél schoon. Zo handig… Mijn favoriete shop is Chick-a-dees waar ze kinderoveralls in leuke kleurtjes hebben. En nu mag ik zo’n overall weggeven!

Winactie met Chick-a-dees

In de webshop van Chick-a-dees.nl vind je warme en regenbestendige buitenkleding in kleine en grote kindermaten en zelfs voor volwassenen! Zo kun je met de hele familie lekker de tuin of het bos in terwijl je schoon, warm en droog blijft.

Fijn! Want goede kleding is één van de belangrijkste voorwaarden voor lekker genieten van buitenspelen. Als kinderen goed warm en droog blijven, zijn ze vaak liever buiten dan binnen.

Chick-a-dees en Ouders van Nature bedachten een leuke winactie.

Je kunt een overall winnen ter waarde van €21,50

Chick-a-dees.nl heeft comfortabele regenpakken en skipakken met een leuke print, kleurige shirtjes en broeken en warme overalls met of zonder print waarop je zelfs je naam kunt laten afdrukken. Heerlijke kleding voor in het bos, de zandbak of de speeltuin!

De overall die ik mag weggeven is wasbaar op 40 graden. Het pak heeft een verborgen tweezijdige ritssluiting, een vaste elastische tailleband, twee borstzakken, twee zijzakken, twee zijsplitten, een achterzak en een duimstokzak. Daar kan dus heel wat in!

Win bij deze winactie van Chick-a-dees en Ouders van Nature een overall ter waarde van €21,50!

Wat moet je doen om kans te maken op de overall?

Twee dingen:
1. reageer via onze post* hierover op Facebook, Twitter en/of Instagram of deel deze blog op Facebook of Twitter en Instagram en gebruik #overall en #chickadeesnl #oudersvannature (om je bericht te kunnen terug vinden moet je deze hashtags gebruiken en openbaar delen)
2. én vertel ons in je post of reactie de maat en kleur die je wilt en waarom jij de overall graag wilt winnen.

De winactie loopt tot en met 4 maart 2019. Op dinsdag 5 maart wordt de winnaar bekend gemaakt via mijn social media kanalen.

* Heb jij geen social media account? Je kunt ook meedoen door te hieronder je reactie te plaatsen.

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in