Home winactie Winactie: theorie- en receptenboek Hoe overleef je?

Winactie: theorie- en receptenboek Hoe overleef je?

836

Ons lichaam kan zichzelf genezen mits je maar de juiste voeding – bouwstenen – tot je neemt. Tot die conclusie kwam dr. Michael Greger na jarenlang onderzoek. Hij schreef Hoe overleef je, een boek vol voedingstips om ziektes te voorkomen en ‘om te keren’. Met daarbij een kookboek met meer dan 100 recepten. En ik mag van beide exemplaren één weggeven!

Winactie boek Hoe overleef je?

Michael Greger is een Amerikaanse arts en voedingsdeskundige die zich ging verdiepen in de geneeskracht van voeding toen zijn oma ziek werd en vervolgens genas door een plantaardig dieet van onbewerkte voeding. Het bracht Greger ertoe te onderzoeken hoeveel effect gezonde voeding heeft op het lichaam. Zijn bevindingen beschrijft hij samen met co-auteur Gene Stone, expert op het gebied van plantaardige voeding, in het boek Hoe overleef je? Hierin staan talloze voedingstips om onder meer hart- en vaatziektes, diabetes en borstkanker te voorkomen en bestrijden.

Gezonde voeding bestaat uit onder andere bonen, bessen, kruisbloemige groenten, noten en zaden. Greger geeft aan hoeveel je ervan moet eten om gezond te blijven of gezonder te worden. Samen met de ruim 100 heerlijke recepten staat niets een gezonde levensstijl meer in de weg!

Uitgeverij Passie en Ouders van Nature hebben samen een mooie winactie opgezet. Je kunt hierbij het boek Hoe overleef je? inclusief het receptenboek winnen ter waarde van € 61,90

Dit informatieve boek telt bijna 400 pagina’s over de relatie tussen voeding en gezondheid. Het behandelt eerst de theorie en dan de toepassing ervan in het dagelijks leven. Daarbij is Greger’s Dagelijkse Dozijn een goede richtlijn: voedingsmiddelen die je elke dag zou moeten eten om jaren aan je leven toe te voegen.

Het bijbehorende kookboek met meer dan 100 plantaardige recepten  helpt je een eind op weg.

Win het boek Hoe overleef je?, incl. receptenboek, ter waarde van € 61,90

In het kookboek staan lekkere, gezonde ontbijtgerechten, lunches, soepen, salades, en avondmaaltijden met gezonde granen en heel veel groente. Zoals aardbeien-bananenijs en chiapudding, wentelteefjes en chocolade havermout en diners met bietenburgers of en gevulde portobello’s. Met de recepten uit het kookboek Hoe overleef je? eet je volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Uitgeverij Passie en Ouders van Nature hebben samen een mooie winactie opgezet. Je kunt hierbij het boek Hoe overleef je?, inclusief het receptenboek winnen ter waarde van € 61,90

Hoe overleef je boek over jezelf gezond eten

Wat moet je doen?

  1. Reageer via onze post* hierover op Facebook, Twitter en/of Instagram of deel dit blog op Facebook of Twitter en Instagram en gebruik #hoeoverleefje en #uitgeverijpassie #oudersvannature (om je bericht te kunnen terug vinden moet je deze hashtags gebruiken en openbaar delen)
  2. én vertel ons in je post of reactie waarom jij graag wilt winnen.

De winactie loopt tot en met 23 juli 2019. Op woensdag 24 juli wordt de winnaar bekend gemaakt via mijn social media kanalen.

* geen social media account? Je kunt ook meedoen door te hieronder je reactie achter te laten.

3 Reacties

  1. Hoe gezonder je in het leven staat, daarvan heb je altijd baat. En voelt een mens zich ook beter van, dus kom maar op als het even kan 😀 Graag maak ik kans op een exemplaar, en maak van 2019 (nog net) mijn jaar ;D

  2. Interessant,ik wil mij hier graag eens in verdiepen en lezen welk voedsel invloed heeft op de gezondheid. Ook erg benieuwd naar alle recepten

  3. Gezond is mijn nieuwe levensstijl, waar ik happy mee ben. Maar het is lastig om geinspireerd te blijven als liefhebster van lekker eten. Ik zou graag kans maken op dit bijzondere boekenpakket, want de uitdaging om zeer smakelijk te overleven klinkt geweldig. Net als de bietenburgers, ben benieuwd 🙂 Fingers crossed….

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in