Home winactie Winactie: win 30 soorten biologische thee

Winactie: win 30 soorten biologische thee

1462

Biologische kruidenthee kan medicinaal werken.

Ken je Thee van Isa al? Bij deze leuke online theewinkel kun je heel veel soorten biologische thee bestellen, waarvan sommige met een medicinale werking.

Oprichtster van deze theeshop is Isabelle Groeneveld die jarenlang last had van astma en longontsteking totdat ze Moringabladthee ging drinken. Na 5 jaar dagelijks een kop van deze thee te hebben gedronken, heeft ze hier geen last meer van.

30 theesoorten

Isabelle verkoopt allerlei combinaties biologische thee zonder toevoeging die gewoon erg lekker zijn of een speciale werking hebben. Zo helpt de Moringabladthee gemengd met lavendel tegen slapeloosheid. De Heksenthee is een mix van zwarte thee, kaneel, kardemom, gember, kruidnagel, peper en appel. Het is een kruidig theebrouwsel dat ontspant en verwarmt.

Isabelle proeft, schept en mengt al haar theesoorten zelf. Er zijn wel 30 soorten mixen!

Winactie

En jij kunt 30 soorten biologische thee winnen, als een proefpakket t.w.v. € 20,-. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Verschillende biologische theesoorten om jouw gezondheid te ondersteunen

Wat moet je daarvoor doen?

Twee dingen:

1. Reageer via onze post hierover op Facebook, Twitter en/of Instagram of deel dit blog op Facebook of Twitter en Instagram en gebruik #theecadeau en #theevanisa #oudersvannature (gebruik deze hashtags en deel openbaar zodat wij jouw bericht kunnen terugvinden)
2. én vertel ons in je post of reactie waarom jij graag wilt winnen. De winactie loopt tot en met 3 juni. Op donderdag 4 juni om 10.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt via mijn social media kanalen.

Geen social media account? Je kunt ook meedoen door te hieronder je reactie achter te laten.

Kortingsactie

Behalve deze winactie loopt ook nog eens een kortingsactie speciaal voor leden van Ouders van Nature. Je wordt lid als je je opgeeft voor de nieuwsbrief via het formulier rechts van deze blog. Behalve deze korting voor Theevanisa ontvang je met regelmaat een positieve opvoedtip, de laatste blogs, golden oldies en andere acties.

Veel succes!

6 Reacties

  1. Ik doe graag mee, lijkt me een geweldig cadeau voor mijn liefste theeleut-vriendin die het momenteel niet makkelijk heeft en wel wat verwennerij kan gebruiken!

  2. Ik doe zeker mee, geheel op Facebook. Echt wel 3/4 keer per dag zet ik een pot thee. De kinderen van 10 en 8 drinken tegenwoordig ook vaak mee. Zo’n proefpakket is dan natuurlijk super leuk

  3. Super leuke actie! Hier doe ik zeker aan mee, altijd in voor nieuwe theesoorten en zeker onder het motto van #shopyourlocal

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in