Home winactie Winactie: wolpakketje van Slaappunt

Winactie: wolpakketje van Slaappunt

2620

Wol is een natuurproduct maar let op dierenwelzijn

Houd jij van wol? Dan is deze leuke winactie van Ouders van Nature in samenwerking met Slaappunt, specialist in gezond slapen, misschien iets voor jou. Je kunt namelijk een warm en zacht wolpakketje voor in het ledikant winnen!

Lekker tussen de wol. Want tussen wol slapen baby’s als een roos. Wol is een natuurlijk materiaal dat de lichaamstemperatuur reguleert. Transpiratievocht wordt dusdanig snel verwerkt dat het onder de wol steeds behaaglijk blijft. Aangenaam warm in de winter en lekker koel in de zomer.

Uit onderzoek blijkt dat bij mensen (ook kinderen) die slapen tussen wol de kans op allergieën en astmatische aandoeningen met maar liefst 80% afneemt vergeleken met slapen tussen niet-natuurlijke materialen. Dat komt doordat de wol ervoor zorgt dat het ‘bedklimaat’ droog en gezond blijft. Kinderen die tussen de wol slapen, slapen om die reden vaak sneller door en worden eerder zindelijk.

Slaappunt en Ouders van Nature hebben samen een mooie winactie opgezet. Je kunt hierbij een wolpakket winnen ter waarde van €180,=

Slaappunt is een Belgische specialist in gezond slapen die zijn eigen slaapproducten om ambachtelijke wijze maakt. Deze producten worden in Nederland en België geleverd. Ook is het hier mogelijk informatieavonden aan thuis te krijgen. Digitaal een offerte aanvragen kan ook.

Voor deze winactie stelde Slaapunt een comfortabel wolpakketje samen voor in het ledikant.

Het pakket bestaat uit een merinoswollen onderdeken (60 x 120 cm) en een merinos lamswollen bovendeken (100 x 130 cm) van fijne kasjmierkwaliteit. De verkoopwaarde is €180.

Slaappunt en Ouders van Nature hebben samen een mooie winactie opgezet. Je kunt hierbij een wolpakket winnen ter waarde van €180,=

Wat moet je doen?

1. Reageer via onze post* hierover op Facebook, Twitter en/of Instagram of deel dit blog op Facebook of Twitter en Instagram en gebruik #tussendewol, #oudersvannature en #slaappunt (om je bericht te kunnen terug vinden moet je deze hashtags gebruiken en openbaar delen)

2. én vertel ons in je post of reactie waarom jij graag zou willen winnen.

De winactie loopt tot en met 25 juni 2020. Op 26 juni om 10 uur wordt de winnaar bekend gemaakt via de social media kanalen van Ouders van Nature.

* geen social media account? Je kunt ook meedoen door hieronder je reactie achter te laten.

13 Reacties

 1. Jaaaa! Wat een fijn wolpakketje! Omdat onze dochter van nu 2,5 veel problemen had met slapen, slaapt ze al van baby af aan bij ons in bed. Omdat we dit wel zo veilig mogelijk willen doen, hebben we toen een grote wollen deken aangeschaft. Ik ben nu 40 weken zwanger van onze tweede dochter en de cosleeper staat al klaar naast het grote familiebed. Wat zou het mooi zijn als zij daar haar eigen wollen dekentje en onderdeken krijgt!

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje dat in oktober geboren wordt! Onze oudste had veel problemen met zijn temperatuur, dus hulp door wol zou welkom zijn :).

 3. Wat een heerlijke site. Ik zou heel graag dit pakket willen winnen, omdat ik zo houd van natuurlijke materialen voor nu nog het ienimimensje in mij. Ik verwacht eind juli ons tweede kindje en ik kijk er erg naar uit om hem of haar live te mogen ontmoeten en ik gun hem of haar (eigenlijk elk kindje) graag lekkere wolletjes! Zo fijn!

 4. Zó heerlijk!!
  Zou heel graag winnen voor onze jongste zoon, die het liefst bij mama in bed ligt en dan tussen de wol, zó vertrokken is…. zou fantastisch zijn als hij dit in z’n eigen ledikantje krijgt!

 5. Ons zoontje is inmiddels 9 maanden en ik ben benieuwd of tussen de wol slapen helpt voor zijn verkoudheid waar hij bijna altijd last van heeft! Graag doe ik mee met deze actie!

 6. Wat een heerlijk warm welkom zou dat zijn voor ons tweede kindje. Wij zorgen voor de innerlijke warmte en de wol voor z’n lijfje.

 7. Ik doe heel graag mee! We hebben bij de geboorte een groot wollen deken gekregen. Wat een zaligheid! Die is helaas veel te groot voor in het babybedje te leggen. Met deze set zou mijn dochter dus ook al nu al kunnen genieten van slapen onder de wol

 8. Wij verwachten binnen korte tijd ons derde kindje en hebben eindelijk wol ontdekt. Nu alleen nog slapen tussen de wol. Dus zo’n mooi start pakketje voor zo’n klein wondertje zou goed van pas komen

 9. Ik wil ook graag mee doen en het verschil ontdekken. Mijn 2e zoon is nu bijna 8 weken oud. Mijn 1e zoon is nu ruim 3,5 jaar oud en die heeft dus nog nooit tussen de wol geslapen. Aangezien hij nog heerlijk in zijn ledikant slaapt kan hij het ook nog proberen en daarna zijn bed met wol aan zijn broertje door te geven. Ik ben heel erg benieuwd!

 10. Ik doe heel graag mee met deze actie! Als ouders weten we hoe fijn het is om tussen de wol te slapen dus dat gunnen we ons kindje van 6 maanden ook! Natuurlijk slapen moet op jonge leeftijd beginnen wat mij betreft.

Reageer

Geef een reactie
Voer je naam in